תודה אישית

אני רוצה להודות לכל מי שעזר והיה חלק מבניית בלוג השורשים:
ראשית, תודה למשפחתי: אמא-הגר, אבא-רני , אחיי-עומר ומיכל שללא עזרתם לא הייתי מסוגלת לבנות את הבלוג.
תודה לדודה דליה שסיפקה עוד מידע לעבודה ועזרה בכתיבת המתכון של הגונדי בפרסית.
והתודה הגדולה ביותר מגיעה לסבתא דבורה יום טוב על המידע הרב, התמונות שתרמה, והזמן שהקדישה עבור עבודה זו.
תודה רבה לכולם.

יום שישי, 9 בינואר 1998

סבתא מלמדת כיצד להכין גונדי



גונדי, הוא מאכל פרסי ידוע - קציצות עגולות שעשויות מחומוס ועוף

סבתא תלמד אתכם בסרטון קצר כיצד להכינו. למטה המתכון בעברית+פרסית.



להגדלה לחצו על המתכון




.

אין תגובות:

פרסום תגובה